Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Förmiddag i P4 Dalarna i Sveriges Radio, programmet som bland annat handlar om livsstil, hälsa, mat,..

Britts mjöl- och sockerfria chokladmuffins

Publicerat onsdag 13 april 2011 kl 11.11

100g mandel
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
2 ägg
1 banan
50g (laktosfritt om man vill) smör eller olja

Lägg mandeln i en matberedare och kör tills den är mald (ej för fint). Häll i bakpulvret och kakaon och kör matberedaren en liten stund till. Tillsätt ägg, banan, och smör (smält) och kör ihop allt till en smet. Lägg smeten i muffinsformar och grädda i 200 grader i cirka 15 minuter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".