Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Förmiddag i P4 Dalarna i Sveriges Radio, programmet som bland annat handlar om livsstil, hälsa, mat,..

Grannlagat Anders & Mattias Laby´s Chokladfabrik

Publicerat onsdag 2 november 2011 kl 10.41
Grannlagat Laby's Choklad 1
(3:42 min)
1 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
2 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
3 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
4 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
5 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
6 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
7 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
8 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
9 av 10
Foto: Sveriges Radio / Johan Thorén
Kakaoråvara
10 av 10
Kakaoråvara

Efter en dålig skördesäsong som biodlare behövdes ett alternativ och komplement. Råvaran honung förädlas idag till praliner med smaker från när och fjärran. Lakrits och hallon, fjällbjörk och trattkantarell. Anders och Mattias Laby hittar nya smaker och vinner utmärkelser för praliner med udda smaker. November 2011 belönades Anders och Mattias åter med en guldmedalj för en ny smak: Hallon och lakrits när mat-SM avgjordes på¨Älvsjömässan i Stockholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".