Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Chokladgratinerade blåbär, hallon och kiwi med vaniljglass

Publicerat fredag 28 december 2007 kl 11.00

4 portioner

100 g blåbär
100 g hallon
4 kiwi, skivade
3 msk socker
150 g vit choklad, riven
3 msk kokosflingor
Vaniljglass

1: Sätt ugnen på 200 C
2: Blanda blåbär, hallon, kiwi och socker i en skål.
3: Fördela blandningen i ugnsfast form.
4: Blanda den rivna chokladen med kokosflingorna.
5: Strö över den rivna chokladen och kokosflingorna.
6: Grädda i ugnen i ca 10 minuter tills det har fått en fin färg.
7: Servera med vaniljglass

Smaklig måltid

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".