Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Coleslaw

Publicerat fredag 29 januari 2010 kl 10.13

1l strimlad vitkål
1 grovt riven morot
1dl majonnäs
1 dl gräddfil
2 msk dionsenap
2 msk sirap
Lite salt och svartpeppar.

Blanda samman majonnäs, gräddfil, senap, sirap och kryddor. Smaka, ta mer av det du önskar för sötare/starkare smak. Jag tycker det ska vara mycket smak av senapen. Rör i kål och morot. Servera till stekta kycklingklubbor, kotlett och liknande.

Martita Curran

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".