Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Vitkålsallad

Publicerat fredag 29 januari 2010 kl 10.14

1 l strimlad vitkål
2 apelsiner
1 knippe persilja
1 dl russin

Dressing:
1 del vinäger, gärna vit balsamvinäger
3 delar olja
lite salt och peppar

Strimla kålen, skär bort skalet och dela apelsinerna i mindre bitar. Hacka persiljan grovt och blanda ihop dressingen. Blanda ingredienserna och häll över en skvätt dressing. Låt gärna stå en stund så mjuknar kålen något.

Marita Curran

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".