Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Ugnsfritata

Publicerat fredag 12 mars 2010 kl 10.37

4 pers

7-8 ägg
3 dl grädde
3-4 kalla kokta potatisar
1 gul lök
1-2 dl bladspenat
½-1 tsk salt
½-1 tsk svartpeppar
3 msk oregano

1. Tärna potatisen. Hacka och stek löken. Fördela i en ugnsfast form med spenaten.

2. Vispa ihop ägg, grädde och kryddor. Häll över grönsakerna. Grädda ca 30 minuter eller tills smeten stannat.

3. Ät varm eller kall till exempelvis rökt skinka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".