Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Rabarbersallat till grillat

Publicerat fredag 11 juni 2010 kl 09.59

Rabarbersallad till grillat kött eller fisk? Det låter konstigt. Men smakar gott och känns krispigt. Det smakar speciellt bra till grillat griskött eller makrill. Prova den till säsongens tidiga grillfester. Idéen kommer ifrån Estland.

4 port

2 dl rabarber i tunna skivor
1 dl hackad gräslök
1 msk hackad dill
2 dl gräddfil
ev ½ tsk vitlökspeppar

Det är viktigt att rabarbern är i tunna skivor. Blanda alla ingredienser och låt stå kallt till serveringen.

Martina Svensson, Hushållningssällskapet

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".