Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Nya recept från Radiokockarna varje vecka i P4 Sjuhärad

Tortillawrap med kryddig kyckling

Publicerat fredag 13 april 2012 kl 10.08

4 personer

En perfekt kvällsrätt eller picknickmat

4  medelstora kycklingbröst
8  soft tortillas
1 förpackning Red curry spice mix
2  tomater
1 avocado
1 rödlök
½ gurka
1/4 huvud isbergssallad
2 dl turkisk yoghurt
3 vitlöksklyftor

Gör så här

1. Skär kycklingbrösten i smala strimlor och stek dem i oljad stekpanna. Krydda med Paneng medan ni steker, var försiktig så det inte bränner.

2. Tärna tomat, avocado, gurka och rödlök fint och blanda allt i en bunke. Strimla salladen och lägg den för sig.

3. Pressa vitlöken i yoghurten och rör om.

4. Ta fram tortillabröden och lägg i sallan och sedan resten av grönsakerna. Lägg sedan på den varma kycklingen och ringla över lite yoghurt. Vik ihop den så att innehållet inte faller ut.

Calle Westerholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".