Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Malins gräddiga laxrätt

Publicerat onsdag 14 november 2007 kl 14.56

Det du behöver: Lax Pasta 1 Matlagningsgrädde Purjolök Rödlök Olivolja Kryddor

Gör så här:

Stek laxen i olivolja och krydda efter smak. Tips är lite vitlök, citronpeppar, salt och så vidare..

Skär rödlöken och purjolöken i klyftor/skivor och låt steka tillsammans med laxen.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, använd gärna färsk pasta.

När du märker att laxen börjar bli klar häll över matlagningsgrädden och servera!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".