Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Malins middagstips!

Publicerat måndag 19 november 2007 kl 14.28

Kyckling i sötsur sås

Kycklingfilé

Ris

Purjolök

Sweet & sour, sås

Smör

Tillagning:

Skär kycklingfilén i bitar, går också bra med innerfiléer, och krydda efter smak.

Tips: Salt, peppar och lite vitlök. Stek kycklingbitarna i smör eller margarin, skär upp lite purjolök och låt steka med kycklingen. Koka riset enligt förpackningens anvisning. Häll slutligen såsen över kycklingen och låt puttra någon minut. Servera!

Vegetariskt alternativ, byt ut kycklingen mot quornbitar. Ett tips för vegetarianen!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".