Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Middagstips! Bulgursallad med gurka och tomat :9

Publicerat måndag 18 februari 2008 kl 18.13

Ingredienser:
2 dl bulgur
4 dl vatten
salt
peppar
citronsaft (ca 2 matskedar)
1/2 gurka
1/2 rödlök
1 paket körsbärstomater
färsk persilja och färsk babyspenat
Tillagning:
-Koka bulguren som det står på paketet, låt det sen svalna.
-Tärna och hacka gurka, lök, persilja och tomater (i fjärdedelar) och låt babyspenaten vara hel.
-Mixa alltihop med den kallnade bulguren och blanda ordentligt med olja och citronsaft.

Njut!

//Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".