Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Gubbstjärt!

Publicerat fredag 20 juni 2008 kl 18.17
Foto: Jan Collsiöö

Susannes Pimped out Midsommarsallad! Denna ska man äta till nygrillat kött, kyckling eller fisk. Eller min favorit Varmrökt lax!

Kokt bulgur, hackad purjolök, roccula, kidneybönor, hackad persilja... Kräftstjärtar och skivade jordgubbar... Gubbstjärt is made.

Dressing: olivolja, äppelcidervinäger, italiensk salladskrydda, pressad citron... salt och peppar!

Sås till, yoghurt med mynta!

Gå loss och Trevlig Midsommar!

Susanne och Ehsan i P3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".