Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Linnéa Eriksson, bar chef på Plockepinn, ger middagstips.

Publicerat torsdag 14 augusti 2008 kl 13.54

Ett mysigt men folktomt ställe, vändes till en publik succeé då Linnéa Eriksson tog över för drygt 18 månader sen.

Idag tippsar hon om vad hon tycker är en bra middag.

hon skickade ett sms sen och medela att hon glömt vitlöken... i biffarna...

ta typ 2 klyftor..

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".