Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Pastaskruvar med gorgonzolasås

Publicerat tisdag 7 juli 2009 kl 14.12
Foto: Eat-online.net

Ingredienser:
350 g pastaskruvar
250 g frysta bruna bönor
150 g frysta ärtor
150 g babymorötter
75 g osaltat smör
50 g riven parmesan
200 g gorgonzola
1 tsk havssalt
1/2 tsk peppar

Tillagning:

-Tärna gorgonzolan och smöret. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka under tiden bönorna enligt anvisningen på paketen, låt dem rinna av.

-Låt pastan rinna av. Rör ner smöret, gorgonzolan och parmesanosten i den heta pastan. Häll till sist i bönorna.

-Servera genast.

Kärlek och matglädje!! //Joy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".