Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

The mexican fish!

Publicerat tisdag 25 augusti 2009 kl 12.43

det är en konst att laga mat som är enkel, men verkar avancerad...

The mexican fish:

Du kommer behöva:

* Vit fisk filé
* mexicansk taco sås
* nachos
* ost
* ris
* gröna ärtor
* rödlök
* majs
* salt & peppar & vitlök.... såklart + matfett.

This is how we do it:

1. smörj en ungsform och lägg i fisken och salta och peppra.
2. häll på en burk tacosås av valfri styrka.
3. krossa nachos och trö över.
4. strö över riven ost av valfri sort.
5. in i ugnen på 200 grader i ca 30 min.
6. koka riset.
7. blanda gröna ärtor, rödlök och majs till en "sallad"
8. servera och njut!

// e

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".