Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Baconlindad kyckling fylld med fetaost

Publicerat torsdag 22 oktober 2009 kl 14.18

Det du behöver är:

Kycklingfilé

Bacon

Fetaost

Potatis

Naturell yoghurt

Vitlök

Gurka

Tillagning:

-         Dela kycklingfilén på mitten och lägg i fetaost

-         Linda bacon runt kycklingen och lägg in de fyllda kycklingfiléerna i ugnen!

-         Skala några potatisar och gör små snitt i dem

-         Pensla dem med olja och salta sen så lägger du också in de i ugnen!

Tillagning av sås:

Blanda naturell yoghurt med pressad vitlök och riven gurka, smaka av och tillsätt salt och peppar!

Servera: Servera kycklingen tillsammans med potatisen och tzatzikin! Gör gärna en god sallad och ha till!

//Kany

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".