Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

"Jag blir chockad och frågar dem, är det gott?"

Publicerat måndag 10 november 2014 kl 15.36
Vad är det äckligaste man kan ha på mackan?
(3:40 min)
Julia Doukali och Igge Simeti är sandwichkonstnärer, alltså svingrymma på att göra goda mackor. Foto: Suzan Alew Arslan/SR

Idag serveras Juan och Suzi frukost i studion av sandwichkonstnärerna Julia Doukali och Igge Simeti som ibland gör flera hundra mackor varje dag. De betygsätter mackorna och diskuterar vilka pålägg som absolut inte får blandas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".