Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Musik, tävlingar och samtal. Ett program för dig som är vaken, helt enkelt.
(0:52 min)
Eva Karins äggval: Mosat hårdkokt ägg med hårt vispad grädde och mycket kaviar
Publicerat tisdag 11 april kl 04.50
"Lägg inte alla ägg i samma kort."
"Lägg inte alla ägg i samma kort." Foto: Anders Diamant/SR

"Detta är ett måste hemma hos oss", säger Eva Karin från Bergeforsen om ett gammalt recept på den ultimata äggrätten som hennes mor började göra när hon var barn.

Ägget är den ultimata produkten, kan förvandlas till en oändlig mängd olika delikatesser och ätas till frukost, lunch eller middag, ja och serveras som förrätt, huvudrätt eller efterrätt, ja eller varför inte som huvudingrediens till eftermiddagsfikat på jobbet. Men vågar du testa Eva Karins familjerecept på äggröra?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".