Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Martin och Patriks Viltskavswok

Publicerat onsdag 12 februari 2003 kl 10.00
Receptet till 4 personer:
Rör ihop dessa ingredienser med smör i wokpanna:
* 500 gram Viltskav ( älg eller ren)
* 100 gram bacon ( ett paket alltså)
* 200 gram shitakesvamp eller champinjoner.
* en fänkol
* 200 gram blomkål
* 200 gram broccoli
* 2 morötter i bitar.
* Smaksätt allt detta med en halv deciliter lakritsbrännvin ( Sambuca) i slutet. Salta och peppra i wokpannan tills allt är stekt.
*Servera i tortillabröd , som läggs i hålslev och friteras i olja så att det får korgform. Ha ett lock till hands om oljan skulle överhettas. Eller servera på tunnbröd.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.