Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.

Martin och Patriks Viltskavswok

Publicerat onsdag 12 februari 2003 kl 10.00
Receptet till 4 personer:
Rör ihop dessa ingredienser med smör i wokpanna:
* 500 gram Viltskav ( älg eller ren)
* 100 gram bacon ( ett paket alltså)
* 200 gram shitakesvamp eller champinjoner.
* en fänkol
* 200 gram blomkål
* 200 gram broccoli
* 2 morötter i bitar.
* Smaksätt allt detta med en halv deciliter lakritsbrännvin ( Sambuca) i slutet. Salta och peppra i wokpannan tills allt är stekt.
*Servera i tortillabröd , som läggs i hålslev och friteras i olja så att det får korgform. Ha ett lock till hands om oljan skulle överhettas. Eller servera på tunnbröd.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".