Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.
Maten fre 15 april 2011

Glasnudelwok, kokosmjölkgryta med kycklingfileer och en vinägrett

Publicerat fredag 15 april 2011 kl 11.05
1 av 10
Delar av maten klar.
2 av 10
En Asiatisk inspirerad glasnudelwok och kokosmjölkgryta med kycklingfileer och en vinägrett.
3 av 10
Johan Eriksson, dagens kock.
4 av 10
Fiffigt rivjärn.
5 av 10
Kyckling klar för stek.
6 av 10
Stekbord skulle man ha hemma.
7 av 10
Gryta med en puttrande kokosmjölk.
8 av 10
Mycket på gång.
9 av 10
Osynliga Glasnudlar.
10 av 10
Samma rätt med olika upplägg.

Idag bjöd kocken Johan Eriksson, Piteå restaurang Valdino, på en Asiatiskinspirerad glasnudelwok och en kokosmjölkgryta med kycklingfile och en smakrik vinägrett.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".