Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.

Barkbröd

Publicerat onsdag 29 september 2004 kl 15.05

 

0,5 dl barkmjöl
1 dl rågsikt
1 dl vetemjöl
1-2 msk honung från länet
ca 1 tsk salt
1-2 dl vatten

Blanda ingredienserna till en fast smet.
Forma degen till 4 runda bullar som bakas ut till tunna kakor.
Grädda brödet över glöden på t ex en murrikka eller i en stekpanna på spisen.
Vänd brödet.

Ät med smör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".