Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.

Tranbärsvinegrett med rödbetor

Publicerat fredag 29 oktober 2004 kl 16.37

 

Vinegrett:

4 msk balsamvinäger äpple
1-2 msk rapsolja
0,5–1 dl tranbär från länet
salt och peppar

Mixa allt med en mixerstav.
Smaka av med salt och peppar.

Ca 2 st rödbetor från länet.
Skala, skiva och koka rödbetorna i lättsaltat vatten
tills de är lagom mjuka.
Lägg upp några av skivorna på en fin tallrik,
ringla vinegrett över.
Skär en tårtbit av pajen och placera ovanpå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".