Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Livsstils- och kulturmagasin med aktualiteter, reportage, gäster, tävlingar och god musik.

Salladsrönnbär

Publicerat fredag 6 oktober 2006 kl 13.44

Maten 6 oktober 2006

0,5 dl rönnbär frysta
1 gul lök
3 dl vatten
2 dl ättikssprit
1 dl socker
ca 1 tsk salt
svartpeppar
kryddor

Gör så här;


Hacka löken.
Skölj rönnbären och varva rönnbären och löken i burkar.
Blanda socker, ättikssprit, vatten, salt och peppar i en kastrull.
Koka upp så att sockret smälter.
Slå lagen över rönnbären i burkarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".