Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet som reder ut stora som små konsumentfrågor.

Kan köttätande vara hållbart?

Publicerat onsdag 25 maj 2016 kl 08.01
Rött, gult och grönt ljus för olika köttslag
(8:18 min)
Fläskkotlett
Äta fläskkotlett - hållbart eller inte?. Foto: Janerik Henriksson / TT Foto: Janerik Henriksson/TT

Världsnaturfonden WWF lanserar en uppdatering av sin köttguide. Men går det över huvud taget att äta kött med gott miljösamvete? Anna Richert från Världsnaturfonden WWF kommer till studion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".