Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Morgon i P4 Dalarna väcker lyssnaren med nyheter, trafik, smhi-rapporter, intressanta intervjuer och...

Tobbes Vasaloppspasta

Publicerat torsdag 26 februari 2009 kl 09.26
Torbjörn Lindgren och Ingrid Björklund

Att Vasaloppslöpare dricker blåbärssoppa vet vi ju redan men vad äter dom? Svaret är: laxpasta. Vår reporter Stefan Ubbesen åkte till Evertsberg och träffade Torbjörn ”Tobbe” Lindgren och Ingrid Björklund på Evertsbergs bygdegård som gav tips på bra Vasaloppsmat.

TOBBES VASALOPPSPASTA :
5dl.Creme Fraiche
1,5dl ost.t.e.x.parmesan
1dl rökt eller gravad lax
peppar och salt

Värm upp Creme Fraichen
Häll i osten och rör om tills osten har smält
Tillsätt laxen som är skuren i små bitar

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".