Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Zella Day lär sig vad som är viktigt i en kebab

Publicerat fredag 13 november 2015 kl 08.00
"I like garlic"
(1:32 min)
Zella Day performs during an Independence Day celebration Saturday, July 4, 2015, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke)
1 av 2
Zella Day har svenska morföräldrar. Foto: AP Photo/TT.
Leken "Antingen Eller" med Zella Day
2 av 2
Leken "Antingen Eller" med Zella Day. Foto: Farzad Nouri/Sveriges Radio

Amerikanska stjärnskottet Zella Day, som spelar på Debaser Medis, lär sig skillnaden på röd och vit kebabsås.

Farzad och Kim hänger med det nya amerikanska stjärnskottet Zella Day som får köra leken "Antingen eller" där hon får välja mellan två alternativ, utan att programledarna ställer följdfrågor - ett snabbt sätt att lära känna Zella.

Zella väljer framkameran framför bak-kameran och hon myser hellre med en film än dansar ute på klubben.

Men när det kommer till den vita eller röda såsen blir det lite svårare.

– Red sauce, säger hon först. 

Men sen när hon får veta att det handlar om kebab, och att det är vitlök i den vita såsen, blir hon kluven. 

– I like garlic, but I guess we'll see when I try, I haven't really been able to test it out but I am always usually red sauce because I like tomatoes.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".