Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Meny med Tomas Tengby: laxpaket med fänkål och sallad med björnbär

Publicerat torsdag 24 september 2009 kl 10.03
Kocken Lotta Bäckström lagar mat i Meny med Tomas Tengby. Foto: Tomas Tengby.

P1 torsdag 24 september kl 10.03

I denna veckas Meny står kocken Lotta Bäckström och tar emot Tomas Tengby hemma hos sig i Göteborg. Det lagas bärpaj till efterrätt, laxpaket med fänkål, jordärtskockssoppa och sallad med björnbär.

I det långa reportaget tittar Meny närmare på fryst eller färskt. Vad är godast och vad är nyttigast? Konsumentpanelen testar färdig smulpaj.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".