Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
P1

Meny: En försmak av våren med Sven Ekberg

Publicerat torsdag 24 februari 2011 kl 15.22
Meny: Sven Ekberg och Karin Fransson i radioköket i Kalmar. Foto: Olivia Borg/SR

Håkan  Larsson, vinskribent och kokboksförfattare, bjuder på marulk med en smörig  tomatsås och dinkelrisotto. Till fisken serverar han  ett glas Saint Clair Pinot Noir.

Håkan  Larsson, vinskribent och kokboksförfattare, bjuder på marulk med en smörig  tomatsås och dinkelrisotto. Till fisken serverar han  ett glas Saint Clair Pinot Noir.

Håkan lyssnar gärna på musik när han lagar mat .

Utan att vara svårlagad  kräver den här rätten ändå en del jobb och uppmärksamhet. Då passar Chris Rea bra i cd-spelaren . Skön avspänd musik  som stämningsskapare medan smöret berikar såsen.

Menys egen ”huskocka” Karin Fransson har bl a kålrabbi, spetskål och endiver på sin vårmeny..

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".