Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vi ger dig de snabba nyheterna, dagens snackisar och spännande personer – och givetvis natur, trädgård,..

Svenska semleakademin prisar bakelsen

Publicerat tisdag 24 februari 2009 kl 11.00
Foto: SCANPIX

Idag är det ju semmeldagen eller fettisdagen, och i dag smaskar vi i oss semlor som aldrig förr.

I Cappuccino berättade Björn Clarin- ständig sekreterare vid svenska semleakademin om hur en riktig semla ska tillagas.
Kl 14 på tisdagen utser också akademin årets semmmelbagare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".