Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Inget är för stort, för litet, för tjockt, för smalt eller för konstigt - alla är välkomna! Vardagar...

Gräddad semla!

Publicerat tisdag 24 februari 2009 kl 09.55
En tallrik kommer lastad med...

År ut och år in ska det vid denna tidpunkt käkas semlor så florsockret yr. Antalet uppätna semlor är miljontals, men varför äter vi denna pampiga bulle egentligen? Och har den alltid sett ut som på bilden här bredvid? 

Förmiddagen blickar tillbaka...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".