Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Inget är för stort, för litet, för tjockt, för smalt eller för konstigt - alla är välkomna! Vardagar...

Mycket mat, lite pengar

Publicerat tisdag 21 april 2009 kl 11.41

Vi lagade bulgur med skinka, purjo och pumpa för 20 personer men det kostade under 200 kronor. Dessutom gick det väldigt lätt för oss eftersom vår pryo-elev Robin Falk fick göra det mesta av jobbet.

1 kg bulgur
2 kg skinka
3 små purjolökar
1 kg krossade tomater
1 kg passerade tomater
1 pumpa, ca 1 kg
1 kruka basilika
1,4 liter vatten

Koka upp vatten och tomater. Tillsätt bulgur och purjo och koka i 15 minuter. Häll i strimlad skinka och tärnad pumpa. Värm upp och tillsätt ev. lite mer vatten om det ser för torrt ut. Ta i basilikablad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".