Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Inget är för stort, för litet, för tjockt, för smalt eller för konstigt - alla är välkomna! Vardagar...
Radiokocken Ralf Håkans

Ralf Håkans steker närproducerat

Publicerat tisdag 10 april 2012 kl 11.42
1 av 3
Ninni Udén luktar på köttet som Ralf Håkans lagar i stekpannan. Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.
Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.
2 av 3
Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.
Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.
3 av 3
Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.

Ninni Udén och Ralf Håkans pratade och tillagade närproducerad mat, något som växer enligt Ralf Håkans. I Västmanland samarbetar idag flera småskaliga producenter av kött, ost och grönsaker m.fl. för att hitta en sund och hållbar ekonomi.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".