Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kostekonomi i radiokocken

Publicerat fredag 13 mars 2009 kl 15.40

13 mars
Eva Wråbel är utbildad kostekonom och nybliven kostchef i Karlskrona. Hon gästade Liv och Lust för att berätta om vad en kostchef gör.

Då blev hon bjuden att stanna kvar en timme och övervara radiokocken.
- Intressant, men litet kök, tyckte Eva Wråbel, som blev imponerad av hur radiokocken klarade ut sitt uppdrag.

För övrigt blev det lite av en otursdag för Martin Schön, som hade glömt Xantekonjaken och tagit med kronärtskocka i receptet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".