Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Radiokocken lagade billig lyxmiddag

Publicerat fredag 15 januari 2010 kl 14.29

15 januari
Så här i efterdyningarna av julmånaden december brukar det gapa tomt i de flestas plånböcker. Därför bad vi radiokocken Jens Stjärnkvist från Jämshög att laga till något riktigt lyxigt för en billig peng.

Genom att utnyttja alla ingredienser utom en till både förrätt, varmrätt och dessert lyckades han få till en riktigt både nyttig och störtgod trerätters för fyra personer till det facila priset av 175 kronor!

Det enda han inte lyckades använda till allt var lönnsirap, men det kan bytas ut mot honung eller vanlig sirap som kanske finns över efter jul ändå, liksom dadlar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".