Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges största samtalsrum. Ring 099-110 90.

9 - 13 maj

Publicerat lördag 7 maj 2011 kl 02.00

Måndag 9 maj
Vad gör du ikväll?
Bosse Pettersson i Uppsala
Programmet startar 23.07

Tisdag 10 maj
Melodifestivalminnen
Lena Callne i Luleå
Programmet startar 23.07

Onsdag 11 maj
Alltinget
Lasse Swahn i Göteborg
Programmet startar 23.07

Torsdag 11 maj
Vart är du på väg?
Stina Wollter i Uppsala
Programmet startar 23.07

Fredag 13 maj
Jag och min kropp
Lisa Tilling i Norrköping
Programmet startar 21.40

Måndag 9 maj
Vad gör du ikväll?
Packar du, pluggar du, protesterar du eller har du pratat med någon speciell person idag? Har du övervakat ett bygge, vill berätta vad du just planterat, fixat till i köket eller kom att tänka på när det gäller världsläget?
Vare sig det har varit och är en högst ordinär dag i ditt liv, eller det har hänt något alldeles speciellt - ring Bosse Pettersson under den knappa timme Karlavagnen hörs i afton! Eller maila karlavagnen@sr.se
Programmet börjar kl 23.07.

Tisdag 10 maj
Melodifestivalminnen
I kväll är det semifinal i Eurovision Song Contest 2011! När Karlavagnen drar igång kl 23.07 så tänker vi stanna kvar i melodifestivalsvärlden. Då vill vi höra om ditt starkaste minne från melodifestivaler genom åren.
Finns det en låt som betytt något alldeles särskilt för dig, en låt du aldrig glömmer? Handlade det om glädje - eller om sorg? Minns du en speciell artist? Ett framträdande som tog andan ur dig? Har du särskilda känslor förknippade med melodifestivalen? Oavsett när det var och oavsett om det var i den svenska uttagningen eller när alla länder möttes så vill vi höra om just ditt speciella minne.
Ring till Lena Callne i Luleå och berätta! 099 110 80. Har du extra mycket tur så spelar vi just din låt i programmet. Du kan också också mejla till karlavagnen@sr.se , glöm inte telefonnummer om du vill vara med och berätta.
Programmet startar 23.07

onsdag 11 maj
Alltinget
Varför är bajs brunt? Varför virvlar badkarsvattnet alltid åt samma håll? Varför har predikstolen tak?
Ring Lasse Swahn och hans expertpanel med forskare från Göteborgs universitet! De kan svara på nästan allt. Telefonnumret är 099 110 80. Mailadressen är karlavagnen@sr.se
Programmet startar kl 23:07!

torsdag 12/5
Vart är du på väg?
Är du på väg till en plats du behöver besöka för att hämta nåt? Är du på väg ut ur eller in i en relation? Ska du precis våga språnget, eller är du på väg till trygga trakter? Hur ser vägen ut och hur känns den? Är den krokig eller spikrak och vad tror du det ena eller andra beror på?
Ring Stina Wollter på 099 110 80 och prata om den inre eller yttre resan eller maila karlavagnen@sr.se
OBS!Programmet börjar kl 23.07.

fredag 13 maj
Jag och min kropp
Vi har alla en kropp att leva i. Det pratas oerhört mycket om våra kroppar och hur dom enligt normen bör vara och se ut. Sanning är ju att ingen är en annan människa lik.
Är du sams med din kropp? Ligger du kanske i ständig fejd med den som du behöver umgås med 24 timmar om dygnet? Vad är du nöjd med rent kroppsligt?
Vad vill du ändra på och hur gör du för att komma dit? Vad har du för kroppsuppfattning? Bryr du dig om den kroppsfixering som råder?
Ikväll pratar vi om relationen till våra kroppar. Ring till Lisa Tilling i Norrköping på 099 110 80, eller maila karlavagnen@sr.se
Start 21:40

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".