Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges största samtalsrum. Ring 099-110 90.

31 oktober - 4 november

Publicerat lördag 29 oktober 2011 kl 02.00

Måndag: Stroke
Ring Bosse Pettersson i Uppsala!

Tisdag: Fritt
Ring Kjell Peder Johanson i Luleå!

Onsdag: Alltinget
Ring Lasse Swahn i Göteborg!

Torsdag: Aktuellt för dig
Ring Bosse Pettersson i Uppsala!

Fredag: Andra sidan
Ring Ragnar Dahlberg i Norrköping!


Måndag 31 oktober
Stroke

Det är en av våra stora folksjukdomar och var 17:e minut är det någon i Sverige som drabbas.
I kväll vill vi prata med dig om livet efter stroken - vare sig du själv fått en eller flera, vare sig du var helt oförberedd och mitt i livet, vare sig du vill prata om hur det har präglat dig eller hur du har gått vidare.
Hur har de i din omgivning som fått stroke förändrats som människor? Hur har det påverkat er relation?
Ring Bosse Pettersson i Uppsala099-110 80 och berätta!
Programmet börjar 21.45.


Tisdag 1 november
Fritt

I kväll är ämnet fritt i Karlavagnen och det är du som lyssnar som bestämmer vad som ska tas upp. Det kan vara allt från politik till relationer. Det kan vara något du gått och funderat på eller något som hänt under dagen.
Hör av dig till Kjell Peder Johanson i Luleå och berätta vad du tänker på! Ring 099-110 80 eller skicka e-post till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.45.


Onsdag 2 november
Alltinget

Alltinget i Karlavagnen är en mötesplats mellan vetgiriga lyssnare och en kunskapspanel från Göteborgs Universitet och Chalmers.
I samtal diskuteras de mest varierande frågor. Allt från de mer vardagliga funderingarna till stora existentiella frågor har sin plats i Alltinget. Inte minst lyssnarnas erfarenhet och synpunkter har en given plats i dessa sena samtalsdiskussioner.
Programledare är Lasse Swahn i Göteborg. Hör av dig till honom och panelen med din fråga på 099-110 80 eller e-posta till karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.45.


Torsdag 3 november
Aktuellt för dig

Vill du prata om det alla pratar om? Vill du dryfta det du tycker fler borde intressera sig för? Vill du vittna om att du står inför en stor förändring? Ska du bli särbo, student, pappa, pensionär, polis? Eller vill du prata om en mer stillastående vardag?
Oavsett vad som är aktuellt för dig, ring Bosse Pettersson i Uppsala099-110 80, eller e-posta till karlavagnen@sverigesradio.se!
OBS Programmet börjar 23.07!


Fredag 4 november
Andra sidan

I morgon är det Alla helgons dag då vi hedrar våra nära och kära som har gått bort. Många beger sig till kyrkogården för att tända ljus och tänka lite extra på dem som inte längre är i livet. Men det finns de som säger att livet inte alls är slut när man dör, som har fått hälsningar från Andra sidan.
Är du en av alla dem som ser och upplever saker som inte har en naturlig förklaring? Har du fått en hälsning från någon som dött? Vad hände? Hur reagerade du?
Eller tror du inte alls på det övernaturliga och tycker det är larvigt med påståenden om andar och spöken?
Hör av dig till Ragnar Dahlberg i Norrköping och berätta hur du ser på livet efter döden! Ring 099-110 80 eller e-posta karlavagnen@sverigesradio.se!
Programmet börjar 21.45.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".