Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vetenskapsradions internationella miljöprogram.
5 april 2017

Lyssnarnas frågor: Om risken med antibiotika i köttproduktion och PFAS i dricksvatten

Publicerat onsdag 5 april kl 15.38
"Det är inte antibiotika i köttet som är problemet"
(10 min)
Oxfilé skärs upp innan tillagning
Oxfilé skärs upp innan tillagning Foto: Linus Sundahl-Djerf/TT
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".