Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet sänds från 2012 i Lundströms bokradio. Inbjudna gäster läser och diskuterar böcker tillsammans...

Bokcirkeln läser Den store Gatsby

Publicerat onsdag 15 maj 2013 kl 15.10
Bokcirkeln Den store Gatsby Del 3
(12 min)
1 av 2
Majgull Axelsson, Marie Lundström och Mons Kallentoft läste F Scott Fizgeralds Den store Gatsby i Bokcirkeln i Lundströms bokradio FOTO: Sveriges Radio
Den store Gatsby av F Scott Fitzgerald utkom 1925. Bokcirkeln läser pocketutgåvan i svensk növersättning av Christian Ekvall 2012.
2 av 2
Den store Gatsby av F Scott Fitzgerald utkom 1925. Bokcirkeln läser pocketutgåvan i svensk növersättning av Christian Ekvall 2012.

Hösten 2012 läste författarna Mons Kallentoft och Majgull Axelsson Den store Gatsby av F Scott Fitzgerald tillsammans med Marie Lundström i Lundströms bokradio. Här finns bokcirkelavsnitten samlade för alla som vill höra dem igen.

Läsplan:

Bokcirkeln läser pocketutgåvan i svensk översättning av Christian Ekvall 2012.

I första poddavsnittet läser vi till och med kapitel 3 i Den store Gatsby, inför poddavsnitt nummer två har vi läst till och med kapitel 6. Sedan till tredje och sista gången läser vi ut boken.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".