Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Från Linda: Krispig kyckling med kokos och cornflakes

Publicerat tisdag 17 februari 2009 kl 08.32

4 port
3 dl cornflakes
2 dl riven ost (gärna en smakrik)
3/4 dl riven kokos
0,5 tsk svartpeppar
0,5 tsk paprikapulver
1/2 dl flytande margarin
4 kycklingfiléer


Sätt ugnen på 200 grader
Krossa cornflakesen i en skål tillsätt resten av ingredienserna utom kycklingen rör om. Lägg kycklingfileerna i en smord form (är de kraftiga kan man klyva dem på mitten). Lägg på cornflakes blandningen in i nedre delen av ugnen 20-30 min.

Servera med ris, bulgur, klyft potatis eller pommes valfri sås går bra med lite allt möjligt gott till är även sweet chilisås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".