Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Från Malin i Åstorp: Ett gott och lättlagat recept. Gillas av kräsna barn och gubbar

Publicerat tisdag 17 februari 2009 kl 08.34

CHIPSLASAGNE 4 port
1 påse lättsaltade chips
400g färs
5 dl mjölk
2 msk vetemjöl
ketchup eller chilisås
2 dl riven ost
salt och peppar
Gör så här:
Bryn färsen, tillsätt ketchup eller chilisås

Häll mjölk i en kastrull och koka upp tillsätt mjöl och låt bli tjockt

Lägg ett lager chips i botten på en eldfast form, varva sedan med färs och chips.

Avsluta med med såsen och riven ost
In i ugnen i på 225 grader tills den fått färg.

Serveras med sallad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".