Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Choklad, choklad, choklad... så glad

Publicerat torsdag 5 mars 2009 kl 09.28
1 av 2
Agneta Saedén visar upp en chokladkasse från Mexico
2 av 2
Choklad från Fidji

Det var chokladfrossa i Förmiddagsstudion.
Helene fick provsmaka äkta choklad från både Fidji och Bolivia - sämre kan man ha det!

Agneta Saedén som driver Lödahus Chokladkultur i Kivik, bjöd på härliga historier om chokladens ursprung, biståndsprojekt på Fidji, chokladhotell i Mexico mm

Några av sorterna som Agneta hade med sig var:

Romfyllda praliner med socker från Fidji
Vildkakao från Bolivia
Absolut Äppelblom från Kivik
Ekologisk Fidji Vanilj
Praliner med smak av Earl Grey (Te)
Kaffe/Whiskey choklad med krossad kaffeböna
Mörk choklad smaksatt med Calvados 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".