Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Vad gör man av smulorna?

Publicerat onsdag 18 mars 2009 kl 10.35
Hur undviker man smulor i flingorna? Foto: Svt bild

Hur undviker man smulor i flingpaketen? Tipsen inkommer till Förmiddag, och vi publicerar dem på webben! Tipsa själv, antingen genom att kommentera, eller mejla formiddag.kristianstad@sr.se.

 


Fler tips för rester av flingor:

*  När jag bakar bröd använder jag flingrest samt rester av olika mjölsorter. Blir jättebra i lite grova bröd!
Hälsar/ Monika

*  Jag brukar göra egen Müsli och då häller jag ner flingsmulorna där, efterhand ett paket börjar ta slut. Bidrar till lite olika smak från gång till gång och märks inte bland groddar och kli på filen.
/Soliga hälsningar från Pernilla i Simrishamn

*  Ett tips från mig är att du inte tar mjölk, utan i stället äter fil, eller ännu hellre A-fil, som är jättegott till de flesta flingor. Det blir inte heller så grötigt eftersom flingorna lägger sig mer ovanpå i stället för att blanda sig och bli sörjigt, som det kan bli med mjölken, dessutom håller sig flingorna krispigare med fil.
/Ha det gott! Janne

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".