Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se

Röda Fisken

Publicerat tisdag 24 mars 2009 kl 09.28

En snabblagad fiskrätt på torsk eller sej

1 fiskblock/färska filéer
1 purjolök
2 del creme fraiche
1 dl fiskbuljong
2 msk tomatpuré eller chilisås
1 msk matlagningssenap
1 tsk idealmjöl

Lägg upp fisken i en smord form, salt och citronpeppar på

Fräs upp purjolöken i en kastrull så den blir mjuk och glansig och lägg den över fisken.

Gör en sås på creme fraiche, fiskbuljong, senap o chilisås och häll detta över fisken.

In i ugnen i 200 grader i 30 minuter - Klart!


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".