Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se
Fredagsfisk

Martins fiskrecept

Publicerat fredag 29 oktober 2010 kl 12.32

Ta två djupfrysta block fisk i botten på en ugnsform, släng på hackade morötter, vitkål och charlottenlök eller vanlig.
Häll över en dec. grädde blandat med 1dl vitt moncaro, vitt vin.
Innan dess har du gjort potatismos som du breder ett tjockt lager ovanpå när moset precis är klart och superhett., in i ugnen 40min.klart.

Kryddorna över fisken är chili, vitlök, salt, vitpeppar, räcker till många e supergott. Använd bara rediiit smöör au grädde vi dänna rätt, smagli spis!

/Martin Jönsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".