Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Intressanta möten, underhållning och aktuella ämnen. E-post: formiddag.kristianstad@sverigesradio.se
grädde & smör

Johannes är veckans kock

Publicerat måndag 27 augusti 2012 kl 08.44
Johannes" Brännesnuda - ett bot mot en snuvig snuda"
(0:59 min)
Den ena är kock och den andra utbildar sig till sommelier - möt bröderna Börjesson. Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio

Johannses Börjesson från Skånska Skafferiet i Hässleholm, är mannen som ska fixa receptet till en tre-rätters lagom till helgen.
Några av ingredienserna blir kyckling, kantareller och björnbär.

Johannes och Jonatan Börjesson driver sin restaurnang tillsammans med sina föräldrar sedan december 2011.

Mitt koncept handlar om att ta gamla skånska recept och förädla dem med min kunskap tillsammans med ekologiska och närproducerade råvaror.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".