Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Cookalong med Ebba och Erik

Publicerat tisdag 8 september 2009 kl 08.21
1 av 9
2 av 9
Kryddkokta blåmusslor med lime à la Erik.
3 av 9
Färsen som ska bli biffar och toppas med kantareller rörs ihop.
4 av 9
Lite överraskande skulle biffarna också in i ugnen en sväng.
5 av 9
Voilà! Kantarelltoppade färsbiffar på en sallad
6 av 9
Erik sliter hårt med förberedelserna inför efterrätten.
7 av 9
...och så här blev resultatet.
8 av 9
9 av 9

Ebba och Erik fick i uppdrag att i laga mat med Tina Nordström i hennes nya program Cookalong som sänds i TV4.


#htmlform=519#

På menyn står

  • Kryddkokta blåmusslor med lime
  • Kantarelltoppade färsbiffar med sallad
  • Melon med mynta och äpple- och citrongranité

Och så här blev resultatet

Tycker du att Ebba och Erik klarade uppgiften?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".