Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ebba klarade billig meny

Publicerat måndag 25 januari 2010 kl 08.45
1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Programledare Erik Börén utmanade kollegan Ebba Granath genom att be henne laga en tvårättersmeny för två personer för under 40 kronor.

Efter att bland annat ha tagit hjälp av lyssnarna och stjärnkockar stod middagen på bordet.

Det blev faktiskt en trerättersmeny. Till förrätt råraka, till varmrätt en svampsoppa och i efterrätten återfinns både potatis och päron.

Kostnad: 39,50.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".