Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Morgon i P4 torsdag 28 oktober

Surt - fortfarande hetaste trenden

Publicerat torsdag 28 oktober 2010 kl 09.40
”Det tar tid att göra en riktigt bra surkål”
(11 min)
Thomas Drejing, kock och krögare ger sina bästa tips om surkål. Foto: Karin Olsson-Bendix/SR

Att syra bröd och mat för att få naturlig konservering är en stark mattrend. Thomas Drejing, kock och krögare berättar och ger sina bästa tips om surkål.

Receptet på Thomas egen surkål

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".