Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vi väcker Skaraborg med ett leende varje vardag, 06.00 - 09.30

Bland mjöl och deg i nattens mörker

Publicerat tisdag 23 mars 2010 kl 09.15
1 av 2
Nu börjar bakverken bli klara. Foto: Lisa Andersson/SR Skaraborg
2 av 2
Frallorna har gräddats. Foto: Lisa Andersson/SR Skaraborg

Det finns de som stiger upp ur sängen långt innan dom flesta av oss ens har börjat att drömma om frukost. Med sina vita kläder och skyddande mössor sätter de på varmluftsungnarna och degblandaren.


Robert Nicola, Jan Aronsson och Thomas Wallander är alla i full gång med arbetet redan klockan 5 på morgonen. Allt för att vi ska få färska frallor till frukost.

– Jag börjar vid halv fem. På fredagar lite tidigare. Då drar jag igång degen.

Thomas Wallander har börjat sitt skift som startar i mörker och slutar i ljus.

Lisa Andersson
lisa.andersson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".