Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sänder mitt i din vardag i P4 Skaraborg, 09.33 - 13.00.

Långpannebröd med russin

Publicerat onsdag 9 september 2009 kl 11.46

1 liter filmjölk
7 dl grahamsmjöl
7 dl vetemjöl
7 dl rågsikt
3 dl brödsirap
3 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
Brödkryddor efter smak
Russin efter smak

Blanda allt och platta ut i smord långpanna. Grädda i 175 grader i ca 45 minuter. Skär i lagom stora bitar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".